Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام معاونت تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد در آیین امضا تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد و ستاد رشد و نوآوری بسیج، گفت: یکی از مشکلات جدی در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان نگاه جزیره‌ای و بخشی است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، آیین امضا تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی و ستاد رشد و نوآوری بسیج و با حضور وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، علی رئیس پور مدیرکل اداره ایجاد و توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت و مهدی حقی دبیر ستاد رشد و نوآوری بسیج صبح امروز ۱۱ مردادماه در سالن کنفرانس معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این جلسه وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با ابزار خرسندی از شکل‎‌گیری این تفاهم‌نامه تصریح کرد: یکی از مشکلات جدی در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان نگاه جزیره‌ای و بخشی است. برخی فکر می‌کنند که اقتصاد دانش‌بنیان به عنوان یک سازمان باید این حوزه را پیش ببرد؛ در حالی که تمامی ظرفیت‌ها و بخش‌های کشور باید نقش خود را در اقتصاد دانش‌بنیان ایفا کنند، زیرا این اقتصاد به گفته رهبر انقلاب، راه میانبر رسیدن به اقتصاد مقاومتی است. در اوایل انقلاب جهادسازندگی کار بسیج کردن نیرو‌ها را در دستور کار داشت و بستر برای ورود منسجم و مفید هر تخصصی به میدان مهیا شد که خوشبختانه پیشرفت و سازندگی خوبی در کشور ایجاد شد.


ضرغامی تصریح کرد: در حوزه دانش‌بنیان نیز تمام بخش‌های کشور باید وظایف خود را به درستی ایفا کنند. وزارت خانه‌ها اقشار مختلف و دانشگاه‌ها نیز باید نقش خود را در این حوزه ایفا کنند.


وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص تاکید بر اهمیت مقوله دانش‌بنیان افزود: راه میانبر تحقق اقتصاد مقاومتی توجه ویژه به اقتصاد دانش‌بنیان است.


قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی تحقق گام دوم انقلاب را مستلزم توجه ویژه به جوانان دانست و گفت: در گام دوم انقلاب ۴۰ بار از جوانان یاد شده و برای پیشبرد اهداف مطروحه در گام دوم انقلاب باید به ظرفیت جوانان توجهی ویژه داشت.


ضرغامی امضا تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی و ستاد رشد و نوآوری بسیج را نقطه شروع همکاری دانست و افزود: براساس کمیته مشترکی که تعریف شده اقدامات موثر و واقعی می‌توان صورت داد. به ویژه اینکه نقطه اشتراک بسیج و دانشگاه آزاد اسلامی شبکه مویرگی شکل گرفته در استان‌ها و شهر‌های مختلف است، کمااینکه دانشگاه آزاد اسلامی از تجهیزات آزمایشگاهی و سخت افزار‌های مناسبی در بسیاری ازشهر‌ها و شهرستان‌ها بهره‌مند است.

 

فعال سازی ظرفیت‌های اقتصاد دانش‌بنیان در همه استان‌های کشور


حقی دبیر ستاد رشد و نوآوری بسیج نیز در این جلسه به اقدامات صورت گرفته توسط این ستاد اشاره و تاکید کرد: در همه استان‌ها ستاد تجاری‌سازی طرح‌های دانش بنیان ایجاد شده است تا پاسخی بر نیاز‌های فناوری استان‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های سرمایه گذاری دانش‌بنیان صورت گیرد.


وی ماموریت اصلی بسیج را بسیج کردن ظرفیت‌ها دانست و خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا جای ممکن ظرفیت‌ها را بسیج کنیم تا شرایط تجاری سازی ظرفیت‌ها مهیا شود.


دبیر ستاد رشد و نوآوری بسیج از فعال سازی ظرفیت‌های اقتصاد دانش‌بنیان در همه استان‌های کشور خبر داد و گفت: زیرساخت‌های لازم در این خصوص مهیا شده تا بستر برای تجاری سازی فراهم شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد وحید ضرغامی اقتصاد دانش بنیان فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی قائم مقام معاونت تحقیقات اقتصاد دانش بنیان تفاهم نامه ظرفیت ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها