Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از فناوران حوزه نفت و پتروشیمی گفت: با همکاری مجموعه مپنا، ۱۸ هزار مترمکعب آب را در جزیره قشم شیرین‌سازی کردیم و در کنار آن یک پلنت ۶ هزار مترمکعبی نیز برای پالایشگاه بندرعباس راه‌اندازی شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ رویداد به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضای فناوری "اولترافیلتر و غشاهای اسمزمعکوس مصرفی پتروشیمی" در حوزه نفت و پتروشیمی با محورهای "غشاء اسمزمعکوس برای آب دریا(8 اینچ)"، "غشاء اسمزمعکوس برای آب لب شور (8اینچ)"، "اولترا فیلتر صنعتی برای آب لب شور" روز گذشته برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فناوران در این رویداد، برای حل معضل آب، محصولات مختلفی را ارائه دادند از فیلترهای جدید تصفیه‌کننده که یکسری الیافی توخالی هستند که هنگامی که آب با فشار بر روی این الیاف می‌آید، آلودگی‌های آب را نگه می‌دارد تا یک آب عاری از آلودگی تحویل شود، تا آب‌شیرین‌کننده‌های حرارتی که می‌توانند آب اقیانوس و دریا را نمک‌زدایی و در کنار آن تولید انرژی کنند.

در ایران بیش از 6 هزار شرکت دانش‌بنیان وجود دارد که این ظرفیت نشان از وجود چندین راهکار برای نیازهای مختلف در صنایع است و در رویدادهای به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضا تلاش می‌شود با هدف داخلی‌سازی، زنجیره اتصال محصولات فناورانه و صنایع محکم‌تر از گذشته شود. این سومین دوره برگزاری این رویداد است و قرار است در دوره‌های بعدی، چالش‌های بعدی صنعت نفت از طریق فناوران داخلی مرتفع شود.

"آیدین ختلان" رئیس پارک علم و فناوری صنعت نفت و گاز در حاشیه این رویداد گفت: این رویداد مشخصاً به غشاهای مربوط به تصفیه آب می‌پردازد و امروز هم در سطح جامعه موضوع روز است چراکه یکی از کشورهایی هستیم که با مشکلات آبی مواجه هستیم، مسائل و مشکلات متعددی در این زمینه داریم و این غشاها هم در تولید آب صنعتی کمک‌کننده و یاریگر ما خواهند بود.

"امیرهوشنگ نوری" یکی از فناوران این حوزه گفت: یک پلنت 6 هزار مترمکعبی را برای پالایشگاه بندرعباس راه‌اندازی کردیم که دو پلنت 4 هزار مترمکعبی نیز کارهای لوله‌گذاری آن در قشم انجام می‌شود. تولید همزمان آب و برق انجام دادیم و با همکاری مجموعه مپنا 18 هزار مترمکعب آب را در قشم شیرین‌سازی کردیم.

هادوی رئیس بهره‌برداری شرکت مبین خلیج‌فارس گفت: بالغ بر 30 هزار قلم کالا را دیگر وارد نمی‌کنیم و از توانمندی داخلی استفاده می‌کنیم که این باعث جلوگیری از خروج ارز از کشور به میزان بسیار بالایی شده است.

توضیحات "معاون مرکز شرکت‌های دانش‌بنیان" درباره خبر حذف 1800 شرکت دانش‌بنیان از گردونه دانش‌بنیانیشرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه آب و انرژی حمایت می‌شوند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت ملی نفت شرکت های دانش بنیان علم و تکنولوژی شرکت ملی نفت شرکت های دانش بنیان علم و تکنولوژی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۰۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی

یک استارتاپ محیط‌زیستی ایرانی در طرحی جالب از شیشه‌های نوشیدنی خالی که در طبیعت رهاشده بودند بلوک‌های بتنی تولید کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، استارتاپ محیط‌زیستی جامُش در طرحی جالب از شیشه‌های نوشیدنی خالی که در طبیعت رهاشده بودند بلوک‌های بتنی تولید کرد.

آنها با شروع این طرح در جزیره زیبای هرمز در خلیج فارس توانسته‌اند بخش مهمی از این زباله‌های دیرتجزیه‌پذیر را بازیافت و زمین جزیره را پاکسازی کنند و در تلاش برای رسیدن به پسماند صفر در این جزیره شگفت‌انگیز هستند.

مدل تأمین مالی استارتاپ‌ها در ایران اشتباه است!/ چرا استارتاپِ شتاب‌دهنده قادر به دریافت تسهیلات تبصره 18 قانون بودجه نیست؟

پسماندهای شیشه‌ای بدلیل وجود سیلیس می‌تواند جایگزین سیمان در بتن قرار گیرد. از آنجایی که تولید سیمان با استخراج منابع طبیعی و تولید گازهای گلخانه ای همراه است؛ استفاده از پودر شیشه‌های بازیافتی به جای سیمان علاوه بر مقرون به صرفه بودن و افزایش استحکام بتن، به حفظ محیط زیست نیز کمک می‌کند.

از پودر شیشه در صنایع دستی، مجسمه‌سازی، ساخت کاشی، سرامیک و… نیز استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت های دانش بنیان
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت‌های دانش‌بنیان
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد