Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، جعفر قیصری رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: شرکت فناور مهندسی پایا صنعت تیران که عضو پارک تخصصی " نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی " شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است به‌عنوان مجری طرح " احداث پالایشگاه میعانات گازی با ظرفیت ۱۶ هزار بشکه در روز در جزیره قشم" انتخاب شد و با شرکت پترو پالایش قشم قرارداد همکاری امضا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه این طرح با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی و با توان داخلی در چهار مرحله اجرا خواهد شد، اظهار داشت: اجرای کامل طرح مذکور توسط شرکت‌های خارجی نیاز به حدود ۴۰ میلیون یورو بودجه دارد که با استفاده از توان طراحی و اجرایی داخل کشور حدود ۲۸ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی به‌همراه خواهد داشت.

قیصری توان تولید در هر مرحله از طرح ایجاد پالایشگاه میعانات گازی قشم را چهار هزار بشکه در روز اعلام و اضافه کرد: هدف از ایجاد این مجموعه صنعتی، تصفیه میعانات گازی و تبدیل آن به گازوییل، نفتا و نفت سفید است که در مرحله ساخت برای حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر و در زمان بهره‌برداری برای حدود یکصد نفر اشتغال‌زایی دارد.

وی با اشاره به اینکه در این طرح، شرکت شکوه صنعت اسپادانا که یکی دیگر از شرکت‌های عضو پارک تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است به‌عنوان "لایسنسور" (licensor) داخلی همکاری دارد، خاطرنشان کرد: این موضوع اتفاق بسیار مهم و مثبتی است، زیرا یک شرکت ایرانی می‌تواند به‌عنوان لایسنسور (پروانه دهنده) کار طراحی فرایند، تولید، خرید تجهیزات و نصب این پروژه را انجام دهد.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه برای نصب و اجرای بسیاری از طرح‌های پالایشگاه و صنایع نفت و گاز بطور عادی تعداد زیادی "لایسنس" (مجوز یا پروانه) از کشور‌های خارجی خریداری می‌شود، تصریح کرد: این لایسنس است که کل فرایند طرح را مشخص می‌کند، زیرا افرادی که پروانه کار را عرضه می‌کنند موارد زیادی مانند نحوه انتخاب و خرید قطعات را هم مشخص می‌کنند و این موضوع وابستگی یا عدم وابستگی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه لایسنسور، نقشه‌های طراحی فرایند اجرای پروژه را تایید و تضمین می‌کند و با جزییات کامل به اجرا کننده تحویل می‌دهد، تاکید کرد: اتفاق ارزنده‌ای که در طرح پالایشگاه میعانات گازی جزیره قشم افتاده این است که از توان و دانش فنی و تخصصی شرکت‌های داخلی برای تامین لایسنس و طراحی استفاده می‌شود که کاهش وابستگی به خارج و افزایش سهم شرکت‌های داخلی در اجرای طرح‌های بزرگ صنعتی را به‌همراه دارد.

قیصری با بیان اینکه از تجربه اجرای این طرح می‌توان در بخش‌ها و صنایع دیگر نیز استفاده کرد، توضیح داد: در طراحی فرایند این طرح تلاش می‌شود تا از ظرفیت و توانایی شرکت‌های مختلف داخلی که تجهیزات آن‌ها مورد تایید وزارت نفت است استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برای انعقاد قرارداد این طرح نقش حمایتی و تسهیلگری داشت، گفت: این پالایشگاه، میعانات گازی را به محصولات مختلفی تبدیل می‌کند که می‌توانند وارد فرایند‌های پالایشگاهی بعدی و زنجیره تولید شود و ارزش افزوده بیشتری برای کشورمان به‌همراه داشته باشد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت راهبرد جدیدی برای استفاده از توان و ظرفیت داخلی به‌ویژه شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در اجرای طرح‌های نفت، گاز و پتروشیمی در پیش گرفته است، خاطرنشان کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دارای پنج پارک تخصصی است که یکی از آن‌ها یعنی " نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی" بشمار می‌آید و شرکت‌های فناور و دانش بنیان عضو آن توان بالایی در اجرای طرح‌های مرتبط دارند.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان نخستین سازمان موسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور و یکی از زیرمجموعه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از علم راه‌اندازی شده است.

این شهرک دارای سه پارک علم و فناوری، هشت مرکز رشد فناوری، پنج مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز علم و فناوری کودکان و نوجوانان در ۵۲۰ هکتار در شمال کلانشهر اصفهان و در جوار دانشگاه صنعتی اصفهان است.

در این شهرک علمی و تحقیقاتی، حدود ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور مستقر است که توانسته برای بیش از هفت هزار و ۵۰۰ نیروی انسانی خلاق و نوآور اشتغال ایجاد کند؛ این کسب‌وکار‌ها گردش مالی بیش از سه هزار و ۶۵۲ میلیارد تومانی را برای اقتصاد دانش‌بنیان به ارمغان آورده است.

پنج پارک تخصصی در این مرکز با هدف شبکه‌سازی و هم‌افزایی شرکت‌های دانش بنیان و توسعه بازار آن‌ها تشکیل شده که شامل " فناوری اطلاعات و ارتباطات"، " نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی"، " فولاد و صنایع فلزی"، "کشاورزی و محیط زیست" و "سلامت" است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک علمی وتحقیقاتی پالایشگاه میعانات گازی جزیره قشم شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پالایشگاه میعانات گازی پتروشیمی و انرژی پارک تخصصی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۰۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: پروژه احداث شهرک بازیافت در حال حاضر در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا ساکتی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از تعدادی پروژه‌های عمرانی شهر اصفهانی اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است.

وی با بیان اینکه پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در وضعیت مذاکره با سرمایه‌گذار در خصوص ارائه ضمانت‌نامه ملکی قرار دارد، افزود: فراخوان انتخاب مشاور برای مدیریت طرح اجرای پروژه در مرحله تجدید و مذاکرات با سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه به‌صورت BOO در حال پیگیری است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به چالش‌های اجرایی پروژه هاضم بی‌هوازی گفت: تأمین اعتبار و پرداخت به‌موقع آن توسط شهرداری برای پرداخت گیت فی به میزان تقریبی سالانه ۴۰ میلیارد تومان و تأمین تضامین ملکی برای اجرای پروژه به‌صورت BOO از جمله چالش‌ها است.

ساکتی با اشاره به پروژه هاضم بی‌هوازی به ظرفیت پنج تن در روز تصریح کرد: اسناد طراحی توسط مشاور تهیه شده است و به‌منظور تحویل نهایی نیازمند جلسات نهایی با کارشناسان مربوط به هر حوزه است و اسناد فراخوان انتخاب مجری احداث پروژه تهیه شده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی این پروژه تاکید کرد: هزینه بالای پروژه بر اساس برآورد نهایی مشاور و تأخیر زیاد شهرداری برای پرداخت هزینه اجرای پروژه، چالش‌ها اجرایی شدن این پروژه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحویل زمین و تجهیز کارگاه برای احداث شهرک بازیافت انجام شده است، ادامه داد: اصلاح نقشه جانمایی، پیاده‌سازی نقاط برای خاکبرداری، عقد قرارداد برای خرید پنل‌های پیش‌ساخته بتنی و تسطیح و رگلاژ مسیر اجرای دیوار برای اجرای بتن انجام شده است، این پروژه در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

ساکتی با اشاره به چالش‌های این پروژه گفت: تأخیر در تولید قطعات بتنی مشکل جمع‌آوری توده‌های کمپوست در مسیر اجرای دیوار، پرداخت نکردن به موقع صورت وضعیت‌ها از سوی شهرداری و تعیین مدال مالی مشارکت، ساخت و واگذاری از جمله چالش‌ها است.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند افزود: احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‎‌های شاخص این سازمان است.

کد خبر 748422

دیگر خبرها

  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است / احداث ۵۳ شهرک جدید استانی
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • بهره برداری از توقفگاه خودرو‌های سنگین شهرک دانش، به زودی