Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه هم اندیشی مسئولان دانشگاهی و مدیران صنایع و منطقه آزاد کیش به میزبانی پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست، جلسه هم اندیشی رؤسای پردیس های دانشگاهی مستقر در کیش ، و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش و مسئولان صنایع و شرکتهای فعال در جزیره به میزبانی پردیس  بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف همفکری پیرامون رفع چالشهای پیش روی دانشگاهها در ایجاد محصولات دانش بنیان و بررسی راهکارهای قابل انجام در جهت افزایش ظرفیت آموزشی و پژوهشی پردیسهای دانشگاهی مستقر در کیش و آغاز مجدد فعالیتهای آموزشی و پژوهشی به صورت حضوری در دوران فروکش کردن اپیدمی کرونا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر یوسف رفیعی رئیس پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با توجه به اینکه فعالیتهای حضوری آموزشی و پژوهشی دانشگاهها و همچنین ارتباطات مستمر و پیوسته بین مراکز آموزشی با یکدیگر در دوران همه گیری با مشکلات و محدودیتهای مواجه شده بود، با توجه به اینکه خوشبختانه اکنون اپیدمی کرونا کاهش پیدا کرده، لازم بود که چنین نشستهایی مجدد آغاز شود تا با هم اندیشی ها و همفکری هایی که بین و مراکز دانشگاهی فعال در کیش صورت می پذیرد به یک اتحاد وهمگرایی در تعریف برنامه های یکپارچه جهت رشد فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در جزیره کیش بی انجامد.

رفیعی افزود: حضور دانشگاههای سطح اول کشور در جزیره کیش به همراه امکانات و شرایط ویژه ای که این جزیره دارد می تواند جزیره کیش را  به یکی از قطبهای مهم منطقه ای در امر آموزش و پژوهش تبدیل کند.

وی تاکید کرد: البته این امر مستلزم ارتباط تنگاتنگ دانشگاهها با صنایع و همچنین سازمانهای مدیریتی کشوری به عنوان سه ضلع اصلی رشد و پیشرفت علمی  در این منطقه می باشد. و این مهم نیز یکی دیگر از اهداف این هم اندیشی و نشست بود.

وی در ادامه گفت : با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده امام جمعه کیش، دکترعلی شمسی پور نماینده وزیر علوم تحقیقات و فناوری، خانم محبوبه  کرمی بخشدار کیش و دکتر علیرضا ذاکر اصفهانی، دکتر علی غفاری، دکتر سید مهدی رضایت و دکتر محمد جواد سالاری روسای پردیس‌های دانشگاهها صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علم و صنعت و دکتر پرویز عطایی از موسسه علوم و فنون کیش به همراه حضور مهندس شهسوار ارغش مدیر منطقه کیش از شرکت نفت فلات قاره – موضوعات مهمی مانند چالشهای پیش روی دانشگاهها در امر ایجاد و توسعه شرکتهای دانش بنیان در جزیره کیش، امکانات و ظرفیتهای جزیره به همراه نیازهای صنایع و شرکتهای مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در این مراسم دکتر محمد جواد عامری شهرابی مشاور رییس و مدیر کل دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز صحبت هایی را در زمینه توسعه فعالیت های پردیس بین المللی کیش ارائه کرد .

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دانشگاه امیرکبیر ، تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر دانشگاه صنعتی امیرکبیر آموزشی و پژوهشی بین المللی کیش جزیره کیش دانش بنیان هم اندیشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۵۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛مدیرکل بازرسی خاطرنشان کرد: آنچه که در فرمایشات مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضاییه و همچنین از سوی ریاست سازمان بازرسی کل کشور بر آن تأکید شده، راهبرد حمایت از تولید و صنعت گران است و حضور ما در راستای جامه عمل پوشاندن به همین تأکیدها و حمایت حداکثری از تولید و اشتغال است.

محمد تقی حاجی مشهدی از تولید کنندگان خواست در صورت عدم رفع مشکلات و موانع موضوع را به اطلاع اداره کل بازرسی اعلام تا در اسرع وقت پیگیری شود .

وی گفت: ما امروز از دو واحد صنعتی و کشاورزی در چهارباغ  بازدید کردیم مشکلاتی را مطرح که بعضی از این موارد مطرح شده استانی است که با هماهنگی دستگاه های اجرایی به جد پیگیری و تا حصول نتیجه اقدام خواهیم کرد و بعضی از موارد مثل تامین ارز که کشوری است و با سازمان مکاتبه تا از طریق بانک مرکزی حل و فصل خواهیم کرد.

وی از تداوم این بازدید ها تا انتهای سال خبر داد و گفت : ما امروز صحبت های صاحبان صنعت  را شنیدیم توسعه کارخانه ، افزایش ولتاژ ، و تامین ارز مورد نیاز که در مورد برق قرار شد اداره کل برق البرز تا ظرف هفته آتی مشکل ولتاژ و برق مورد نیاز کار خانه را تامین و در مورد ارز اداره کل بازرسی و صمت البرز اهتمام جدی برای تامین آن داشته باشند و توسعه شرکت هم از الویت هایی است که در دستور کار قرار گرفت. 

مدیرکل بازرسی استان در ادامه گفت: کمک به توسعه صنعت و تولید بعد از مبارزه با فساد اصلی‌ترین اولویت اداره کل بازرسی استان است.

او افزود: با بازدید از واحد‌های تولیدی مشکلات و موانع پیش رو به درستی احصا و از تمام ظرفیت‌های قانونی برای کمک به تولید بهره گرفته می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد