Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از اعلام شامگاه جمعه روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان، محمد قویدل در خصوص تصمیمات سفر وزیر به جزیره هنگام اظهار داشت: با توجه به ظرفیت گردشگری و زیبایی های بکر و طبیعی جزیره هنگام، راه اندازی خانه معلم و تجهیز آن برای تامین رفاه همکاران فرهنگی از جمله تصمیمات وزیر آموزش و پرورش در دومین سفر استانی خود به هرمزگان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این سفر بازدید از فضاهای آموزشی انجام شد و تامین و بهسازی فضاهای آموزشی مناسب برای دانش آموزان جزایر مورد تاکید قرار گرفت.

مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان از حمایت وزیر آموزش و پرورش در زمینه تهیه شناور استاندارد برای رفت و آمد ایمن دانش آموزان از جزیره هنگام به قشم خبر داد و گفت: این امر با جدیت وفوریت ویژه ای برای سال تحصیلی آینده در دستور کار است.

قویدل نگاه متصدیان امر آموزش وپرورش به مسیر تعالی استان هرمزگان را سازنده دانست و افزود: با چنین حمایت های پیگیرانه ای که در دولت سیزدهم شاهد هستیم، قطعا دسترسی به تحقق اهداف، میسر تر خواهد شد.

امروز جمعه ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ کلنگ ساخت هشت مدرسه با ۵۶ کلاس درس توسط وزیر آموزش و پرورش با مشارکت خیرین محلی و اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در بخش شهاب و حرا جزیره قشم به زمین زده شد.

این پروژه ها با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان در روستاهای سوزا، تنب پارسان، سهیلی، هفت رنگو، طبل، سرریگ و باسعیدو، اجرا خواهد شد.

در ادامه این مراسم وزیر آموزش و پرورش با حضور در جزیره هنگام از روند احداث خانه معلم و هنرستان فنی و حرفه ای بازدید و ظرفیت های موجود منطقه را برای انجام برخی پروژه های آموزشی و پرورشی، از جمله روند احداث خانه معلم در این جزیره با مشارکت بخش خصوصی و اراضی مناسب برای ساخت هنرستان را بررسی کرد.

خانه معلم جزیره هنگام از محل ظرفیت مشارکت بخش خصوصی واستفاده از ماده ۲۷ قانون تنظیم مقررات مالی دولت، احداث و راه اندازی خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه این بازدید قول مساعد مبنی بر اختصاص سه زمین چمن مصنوعی به مدارس منطقه علاوه بر پروژه های قبلی در طرح شهید سردار سلیمانی را داد.

در آیین کلنگ زنی این کلاس ها یوسف نوری وزیر آموزش وپرورش، احمدمرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، سعید عسکری معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، محمد قویدل مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان، هاشمی مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان، محمد محمدحسینی فرماندار و نماینده عالی دولت در شهرستان قشم، بخشداران شهاب و حرا، رییس آموزش وپرورش منطقه، خیرین، معتمدین و جمعی از مسوولین محلی و منطقه ای حضور داشتند.

وزیر آموزش و پرورش در جریان سفر به استان هرمزگان ظهر امروز - جمعه بیستم خرداد ۱۴۰۱ از راه دریایی وارد شهرستان قشم شد.

محمد محمدحسینی فرماندار و نماینده عالی دولت در شهرستان قشم و جمعی از مسوولین این شهرستان در بندر مسافری شهید ذاکری از یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش و هیات همراه استقبال کردند.

احمد مرادی نماینده بندرعباس، قشم، حاجی آباد، ابوموسی و بندرخمیر در مجلس شورای اسلامی نیز هنگام ورود وزیر آموزش و پرورش به شهرستان قشم حضور داشت.

وزیر آموزش وپرورش روز گذشته پنجشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ پس از ورود به استان هرمزگان عازم شرق این استان شد و وضعیت فضاهای آموزشی شهرستان های میناب و جاسک را بررسی کرد.

یوسف نوری همچنین روز گذشته چند طرح آموزشی و فرهنگی در شرق هرمزگان را افتتاح کرد.

وی پس از ورود به بندرعباس مورد استقبال استاندار هرمزگان، نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل آموزش و پرورش استان قرار گرفت.

حضور در گلزار شهدا و دیدار با نماینده ولی فقیه در هرمزگان، حضور در نشست شورای آموزش و پروش استان هرمزگان و افتتاح نمایشگاه دست ساخته‌های هنرجویان هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش استان از دیگر برنامه های سفر وزیر آموزش و پرورش به هرمزگان بود.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی یوسف نوری احمد مرادی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان قشم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی یوسف نوری احمد مرادی مجلس شورای اسلامی یوسف نوری احمد مرادی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان قشم وزیر آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی کل آموزش و پرورش استان هرمزگان آموزش وپرورش جزیره هنگام شهرستان قشم خانه معلم یوسف نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۷۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد