Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر یکشنبه ایرنا از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، «افشار فتح الهی» در جلسه با رییس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور و رییس دانشگاه پیام نور قشم، اظهار داشت: وجود مراکز علمی و دانشگاه های مختلف در جزیره قشم در تقویت ظرفیت های موجود و تربیت نیروی انسانی ماهر نقش مهمی ایفا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سازمان منطقه آزاد قشم براساس رسالت حاکمیتی خود از تمامی فعالیت های علمی و پژوهشی در منطقه حمایت می کند و برای این موضوع پروژه های متناسب با نیازهای منطقه و تربیت نیروی انسانی ماهر دارای اولویت هستند.

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم؛ هر اندازه که دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی منطقه براساس ظرفیت ها و پتانسیل های موجود تعریف و تقویت کنیم، کمک بیشتری به رونق اقتصاد محلی و معیشت ساکنان جزیره می شود.

فتح الهی خاطرنشان کرد: نزدیک بودن قشم به آب های بین المللی و هم مرز بودن با کشورهای حوزه خلیج فارس موقعیتی مناسب برای تولید محصولات صادراتی با نگاه به بازارهای هدف می باشد.

وی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه پیام نور و سایر دانشگاه های قشم، افزود: جذب دانشجوی خارجی علاوه بر معرفی اصول نظام مقدس جمهوری اسلامی، می تواند به معرفی بیشتر جاذبه های گردشگری و ظرفیت های اقتصادی منطقه کمک کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در پایان با بیان اینکه مهمترین خواسته رهبری از تمامی دولتمردان جدید، بازسازی اعتماد عمومی و امیدآفرینی بود، ادامه داد: خوشبختانه طی ماه های گذشته در قشم توانسته ایم در مسیر مورد نظر رهبر معظم انقلاب و همسو با سیاست های دولت مردمی آیت الله رییسی حرکت کنیم که موجب افزایش رضایتمندی جامعه محلی شده است.

دانشگاه پیام نور قشم پیگیر جذب دانشجوی خارجی

رییس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور نیز در این جلسه گفت: در دوره جدید مدیریت مناطق آزاد و بویژه در منطقه آزاد قشم شاهد اتفاقات خوبی هستیم که موجب افزایش رضایتمندی و امیدآفرینی در سطح جامعه می شود.

«مجتبی سلطانی احمدی» ادامه داد: نگاه متعالی سازمان منطقه آزاد قشم به مقوله توسعه آموزش عالی در جزیره قشم، فرصت بی نظیری برای ایجاد رابطه نزدیک میان دانشگاه ها و فضای تولید ایجاد کرده است.

وی با قدردانی از نگاه مثبت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم پیرامون جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه های جزیره، افزود: ورود دانشجویان خارجی به قشم می تواند موجب رونق اقتصادی و معرفی بهتر ظرفیت های جزیره شود و ما در دانشگاه پیام نور این موضوع را با جدیت پیگیری می کنیم.

رییس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور تصریح کرد: توجه به صنایع مورد نیاز منطقه مانند صنایع دریامحور و شیلات با توجه به ظرفیت های موجود در جزیره قشم یکی از نکات دارای اهمیت است که باید برای آن برنامه ریزی صورت پذیرد.

رییس دانشگاه پیام نور قشم نیز در این جلسه گفت: با توجه به مزیت های منطقه آزاد قشم و زیرساخت های آموزشی دانشگاه پیام نور در جزیره، می توان برای جذب دانشجویان خارجی برنامه ریزی کرد.

«علی نقی زاده» خاطرنشان کرد: همچنین برنامه های خوبی جهت تقویت رشته های مختلف در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه پیام نور قشم صورت گرفته است که راه اندازی مزرعه آموزشی تحقیقاتی یکی از این برنامه ها می باشد.

آیین کلنگ زنی مزرعه آموزشی تحقیقاتی به مساحت ۶ هزار متر مربع و بهره برداری از انشعاب آب بازیافت با ظرفیت سالانه ۱۲ هزار متر مکعب در دانشگاه پیام نور قشم با حضور افشار فتح الهی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، مجتبی سلطانی احمدی، رییس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور، علی نقی زاده، رییس دانشگاه پیام نور قشم به همراه جمعی از مدیران این سازمان برگزار شد.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

برچسب‌ها سازمان منطقه آزاد قشم دانشگاه پیام نور خلیج فارس تنگه هرمز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد قشم دانشگاه پیام نور خلیج فارس سازمان منطقه آزاد قشم دانشگاه پیام نور خلیج فارس تنگه هرمز مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم دانشگاه پیام نور قشم دانشگاه پیام نور جذب دانشجوی خارجی دانشگاه ها جزیره قشم ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۵۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین

محمد علی نیکبخت در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

در این پیام آمده است: امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متاثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آور جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت موثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

این پیام می‌افزاید: در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

وزیر جهادکشاورزی در پیام خود با اشاره به این که در اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، گفته است: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

در این پیام آمده است: ایران در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسوولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از ایران از توافقنامه تاسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، ایران و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش موثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین