Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنایع غذایی، صنایع کشاورزی و صنایع وابسته، صنایع چوبی، بهداشتی و آرایشی، صنایع شیمیایی، پوشاک و نساجی، صنایع سلولزی، برق و الکترونیک، خودروسازی و صنایع مرتبط و مصالح ساختمانی از جمله صنایع فعال در جزیره کیش می باشند اما هنوز ظرفیت های زیادی برای گسترش صنایع به خصوص صنایع دانش بنیان و سازگار با محیط زیست در این استان وجود دارد که از بسیاری جهات با محدودیت های سرمایه گذاری در دیگر نقاط کشور مواجه نیست،

به گزارش ایران اکونومیست-صنایع غذایی، صنایع کشاورزی و صنایع وابسته، صنایع چوبی، بهداشتی و آرایشی، صنایع شیمیایی، پوشاک و نساجی، صنایع سلولزی، برق و الکترونیک، خودروسازی و صنایع مرتبط و مصالح ساختمانی از جمله صنایع فعال در جزیره کیش می باشند اما هنوز ظرفیت های زیادی برای گسترش صنایع به خصوص صنایع دانش بنیان و سازگار با محیط زیست در این استان وجود دارد که از بسیاری جهات با محدودیت های سرمایه گذاری در دیگر نقاط کشور مواجه نیست، ضمن اینکه ورود مواد اولیه، قطعات و ماشین آلات مورد نیاز کارخانجات بدون پرداخت عوارض گمرکی و بندری و نیز صدور محصولات به خارج از کشور در این منطقه بدون پرداخت عوارض است، در این راستا روابط عمومی بانک صنعت و معدن با سید رضا عسکری رییس شعبه کیش این بانک در خصوص اهم برنامه ها و اقدامات انجام شده و برنامه های تدوین شده برای حمایت و توسعه صنایع آن به گفتگو نشسته است که در ادامه می آید:

1-در راستاي تحقق شعار سال"توليد، دانش بنیان، اشتغال آفرینی" چه برنامه هايي داريد؟
شعار سال جاری دارای سه محور اساسی و با شمولیت تولید می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در راستای مبحث تولید، این شعبه سعی دارد در قالب تامین مالی زنجیره تولید که یکی از روشهای نوین تامین مالی است در حفظ و ایجاد اشتغال پایدار کمک نموده و یاریگر تولید کنندگان باشد.
حمایت از طرح های دانش بنیان از اولویت های شعبه بوده و جلسات مفیدی با مدیریت های مربوطه در سازمان منطقه آزاد تجاری کیش در جهت تحقق و عملیاتی شدن موضوع، برگزار شده است .
همچنین طراحی محصولات مورد نیاز مشتریان در حوزه بانکداری دیجیتال با برگزاری نشست با مدیران شرکت ها و شنیدن درخواستهای آنها در بسیاری موارد انجام شده و در دست بررسی و اقدامات بیشتر می باشد.
افزون بر آن حمایت از صنایع بزرگ سطح جزیره با پرداخت تسهیلات و اعتبارات جهت تثبیت اشتغال با جدین دنبال می شود.

2-مهمترين سياست ها و استراتژيهاي شعبه در سال 1401 چيست؟
شعبه کیش با توجه به استقرار در منطقه آزاد اقتصادی به عنوان تنها شعبه در سطح کشور می باشد که در حوزه بازرگانی نیز علاوه بر بخش صنعت و معدن به مشتریان خدمات بانکی و مالی ارائه می نماید.
از مهمترین سیاست ها و استراتژی های این شعبه در سال جاری حمایت تمام قد در بخش صنعت جزیره است که بخش قابل توجه آن را کسب و کارهای خرد تشکیل می دهند. تامین مالی در قالب تسهیلات کوتاه مدت جهت سرمایه درگردش مورد نیاز و حمایت از بخش بازرگانی واحدهای تولیدی جزیره با پرداخت تسهیلات مرابحه می باشد.

3-طي يكسال گذشته به چند طرح صنعتي و به چه ميزان تسهيلات پرداخت كرده ايد؟ نوع صنعت، میزان تولید به همراه نوع محصول و میزان اشتغال را اعلام فرمایید.
در سال 1400 در بخش تسهیلات صنعتی به چهار طرح بزرگ در سطح جزیره تسهیلات سرمایه در گردش و ثابت و به هشت طرح نیز تسهیلات در قالب عقد مرابحه پرداخت گردیده است.

4-چه تعداد واحد صنعتي با تسهيلات بانك در استان در حال اجرا است، چه مقدار پيشرفت داشته است و با بهره برداري از آنها چه مقدار شغل ايجاد خواهد شد؟ از طرح های در حال بهره برداری، کدام طرح ها دانش بنیان می باشند؟
دو طرح صنعتی در سطح جزیره با تسهیلات این شعبه در حال اجرا می باشد که یک طرح در حوزه صنعت چاپ می باشد، این طرح90 با درصد پیشرفت فیزیکی در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد و برای 9 نفر اشتغال پایدار ایجاد خواهد نمود. و یک طرح صنعتی در حوزه طرحهای دانش بنیان می باشد که در زمینه تولید داروهای گیاهی بوده و 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. این طرح نیز برای 14 نفر اشتغال پایدار ایجاد خواهد نمود. طرح یاد شده در پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

5-از چه روشهایی برای جذب منابع در سطح منطقه آزاد کیش استفاده می کنید؟
استفاده از فناوری اطلاعات ، بازاریابی و مشتری مداری می تواند باعث جذب منابع گردد. بهترین ابزار در جهت جذب سپرده طراحی محصولات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بنا به نیاز مشتریان می باشد.
ارائه خدمات متنوع مالی در قالب عقود و اعتبارات ریالی و ارزی با تخصیص حدهای اعتباری می تواند زمینه ساز تمرکز گردش نقدینگی مشتریان شده و جذب منابع را افزایش دهد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۷۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال، موجی از نگرانی را بین فعالان اقتصاد دانش‌بنیان به راه انداخت؛ گلرنگ سهام تپسی را خرید و در هفته‌های اخیر هم خبرهایی از احتمال واگذاری عمده سهام دیجی‌کالا به همراه اول مطرح شد. این مسئله در کنار صحبت‌های چندماه پیش مدیرمسؤول روزنامه کیهان، تصوری ایجاد کرد مبنی بر این‌که فشارهایی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تکذیت این مسئله توضیح داد: «چون پیش‌ازاین، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمد؛ اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد».

او در همین خصوص به فروش سهام تپسی اشاره کرد و گفت: «آقای منشی‌پور از ما خواست کمک کنیم که انتقال سهام تپسی حتماً انجام شود. این درخواست ابتدا با مخالفت معاونت علمی روبه‌رو شد اما با اصرار تپسی درنهایت با این موضوع موافقت کردیم».

او چنین واگذاری‌هایی را نه به معنی واگذاری کسب‌وکارها به حاکمیت، بلکه نشان‌دهندهٔ بلوغ این حوزه دانست: «واگذاری سهام این کسب‌وکارها بلوغ آن‌ها را نشان می‌دهد. این یعنی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایهٔ ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است».

دهقانی فیروزآبادی در موضع‌گیری نسبت به مسئلهٔ فروش سهام کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، حمایت خود از این موضوع را اعلام کرد و تنها شرط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برای موافقت با فروش و واگذاری این سهام را بازگشت سرمایه به حوزه اقتصاد دیجیتال دانست.

بااین‌حال، سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد، چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی وجود چنین موضوعی را کذب دانست و توضیح داد: «هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. وقتی وارد حوزهٔ اقتصاد دیجیتال می‌شویم محیط این فضاها با سایر صنایع متفاوت است و دلیلش این است که بخش عمده‌ای از این اقتصاد از محیط خارجی آمده است؛ اما ما به‌هیچ‌عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم. حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم، باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم؛ اما اینکه این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به‌جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900257 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • شرکت‌های دانش‌بنیان به رفع مشکل پرداخت بر پایه ارز در حوزه گردشگری بپردازند
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید